Кирило Верес, наш герой України, висловився про своє бачення перемоги, що виходить за межі політичних заяв. Замість того, щоб фокусуватися на поверненні територій, він ставить на перший план безпеку та життя свого загону.

Для нього перемога – не у поверненні наших територій на момент 1991 року, а у збереженні кожного життя у його команді.

"Якщо хочете почути брехню, то звичайно виграємо, а якщо хочете почути брехню, то ні. Що означає виграємо? Захопимо Ростов? Пройдемо парадом по Кремлю ? все, що я маю і зберегти життя особового складу. Що для мене виграти? Коли мої бійці (і зі мною погодяться більшість командирів), не гинуть", – каже Кирило.

Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube
Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Що стосується контрнаступу, Верес вважає, що воно можливе лише тоді, коли ворог втрачає свою наступальність:

"Я розумію, ми повинні йти в наступ, ми повинні відбивати. Але щоб відбивати, для цього потрібно, щоб щось пройшло. Це якщо ми вже зараз підемо до контрнаступу. Контранаступ відбувається, коли ворог втрачає А коли ворог настає, і ми б'ємося головою, то це називається зустрічний бій. Це, су*а, взагалі на контрнаступ."

Раніше ми писали про те, що і з СІЗО прямо в окопи: які категорії засуджених приєднаються до ЗСУ

Крім того, Знай.ua повідомляв, наскільки небезпечною є ідея мобілізація ув'язнених: у Мін'юсті дали відповідь

Також Знай.ua стало відомо про те, що в ТЦК почнеться справжнє пекло: українців зобов'яжуть стати на облік протягом 60 діб.