На окупованих територіях України зараз відбувається шокуюче (але не сильно) явище: окупанти прагнуть підтримати фарс під назвою "вибори президента Росії" та пропонують гуманітарну допомогу нашим ветеранам, пенсіонерам та людям старшого віку.

Сценарій дивний і гнітючий, бо солдати окупаційної армії почали активно оминати будинки українських пенсіонерів, пропонуючи їм "подарунки" у вигляді п'яти тисяч рублів за участь у псевдовиборах.

Вибори в росії, скріншот: YouTube
Вибори в росії, скріншот: YouTube

Центр національного опору підняв тривогу і написав про цей новий рівень цинічності російської влади. Окупанти намагаються залучити населення, використовуючи хитрощі, щоб підвищити явку на цих так званих "виборах".

Загарбники не соромляться навіть відсутності російського паспорта в деяких людей, оскільки в них вважається важливішим за те, що людина прийде і просто заповнить виборчий бюлетень.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Місцеві вибори, скріншот відео
Місцеві вибори, скріншот відео

Проте ЦНС нагадує, що ні "вибори", ні окупація не отримають визнання світовим співтовариством.

Ці дії націлені збільшення явки, щоб зуміти легалізувати окупацію. Однак вони наголошують, що ні "вибори", ні окупація не будуть визнані світовою спільнотою, незважаючи на всі підступи, які робить Москва.