Аналітик та публіцист Віктор Андрусів у своєму останньому аналізі звернув увагу на важливі аспекти, які українські військові можуть вивчити від свого ворога.

Від ЗЕКів до приватних військових компаній, ворожа сторона продемонструвала новий рівень ефективності.

"Що можна вивчити від ворога у війні?" - запитує Віктор Андрусів, розглядаючи основні висновки з двох років воєнних дій. "Українська армія повинна взяти на озброєння ці навички, щоб бути ще сильнішою та ефективнішою в боротьбі."

фортифікації ЗСУ на лінії фронту
фортифікації ЗСУ на лінії фронту

"Фортифікації - перший крок до успіху," зауважує аналітик, підкреслюючи важливість швидкого будівництва фортифікацій, яке дозволяє ворогу швидко закріплювати позиції та просуватися.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

"Приватні військові компанії - модель майбутнього," додає він, наголошуючи на гнучкості та ефективності таких формацій, які вже успішно використовуються у багатьох країнах світу.

фортифікації ЗСУ на лінії фронту
фортифікації ЗСУ на лінії фронту

"Закриті виконавчі команди - відкриття нових можливостей," зазначає Віктор Андрусів, вказуючи на потенціал використання звільнених в'язнів для заповнення кадрового дефіциту українських військових.

За його словами, вивчення цих аспектів може стати ключем до успіху української армії у майбутніх воєнних діях.

Знай.ua повідомляв, що експерт пояснив, чи відбудеться атака на Київ та Харків. На думку колишнього офіцера Збройних сил України, льотчика-інструктора Романа Світана, Російська Федерація не має можливості здійснити наступ на Київ чи Харків у 2024 році, незважаючи на бажання російського лідера Володимира Путіна.