У повітрі вже давно відчувається запах весни, однак усі грандіозні плани може зіпсувати погане самопочуття через магнітні бурі. Вони будуть тривати у березні аж 10 днів.

Про це повідомляє Центр передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США, який регулярно відстежує сонячну активність.

Магнітна буря. Фото скріншот Youtube
Магнітна буря. Фото скріншот Youtube

Зокрема, 4 березня очікується магнітна буря невеликої сили, під час якої у метеозалежних людей зникнути апетит чи з'явитись втома.

9 та 10 березня передбачається найсильніша магнітна буря, яка може негативно вплинути на самопочуття людей із хронічними захворюваннями. Вони в ці дні можуть відчувати сильні головні болі та запаморочення.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

15-16 березня очікуються магнітні бурі середньої інтенсивності, однак вони також можуть спровокувати загострення хронічних захворювань. В цей день не варто пропускати прийом ліків.

магнітні бурі накриють землю
магнітні бурі накриють землю

21-22 березня метеорологи попереджають про магнітну бурю низької інтенсивності, через яку може з'явитись безсоння чи головний біль.

27-28 березня очікуються магнітні бурі середньої сили, які можуть суттєво погіршити стан людей, які мають проблеми з артеріальним тиском.