Наприкінці тижні Землю накриє потужна магнітна буря. 23 та 24 лютого метеозалежним людям варто особливо уважно ставитися до свого здоров'я та більше відпочивати.

Про це попереджає Meteoagent.

У найближчі дні очікується кілька спалахів, які можуть погіршити самопочуття людини.

магнітні бурі накриють землю
магнітні бурі накриють землю

Сильні магнітні бурі можуть накрити Землю наприкінці тижня - 23 і 24 лютого.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

У метеозалежних людей у ці дні може спостерігатися погіршення стану здоров'я, зокрема: підвищена агресивність, порушення сну, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, підвищена чутливість до електромагнітних випромінювань, запаморочення, нудота та втрата рівноваги, а також посилення хронічних захворювань.

У цей період варто уважніше ставитися до свого самопочуття та притримуватися кількох рекомендацій, які підуть вам на користь.

магнітна буря
магнітна буря

Варто більше часу приділяти прогулянкам на свіжому повітрі, вживати фрукти і вітаміни і висипатися.

Не забувайте вживати достатню кількість рідини та намагайтеся в дні підвищеної геомагнітної активності уникати конфліктних ситуацій та стресів.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що астролог назвав міста, які можуть захопити окупанти

Раніше Знай.ua стало відомо, що карпатська мольфарка передбачила Україні перемогу, але через голод: "Це все дуже дорого..."

Також, не пощастить у коханні, але купатимуться в багатстві: хто зі знаків Зодіаку шукає собі заможних наречених.