На Рівненщині немовля померло через місяць після пологів. Батьки звернулись із заявою до поліції, адже вважають, що смерть сталася внаслідок недбалості лікарів.

Малюк народився 17 січня і в той же день малюка госпіталізували із мозковою комою в обласну дитячу лікарню.

Немовля
Немовля

Дитя більше місяця перебувало у комі і його так і не вдалося врятувати.

Дівчинка померла 21 лютого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Батьки дитини вважають, що вона померла через помилку та недбале ставлення лікарів до своїх професійних обов'язків.

Рівненське РУП розпочало досудове розслідування за частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України за фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником.

Немовля, 5.ua
Немовля, 5.ua

Слідчі вилучили необхідну медичну документацію в лікарні, допитали свідків та призначили експертизи, які необхідні для встановлення усіх обставин злочину.

Винному у смерті дитини загрожує до п'яти років обмеження волі, або на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, так виглядає шизофренія? Росіяни видали дошкільнятам автомати, і змусили повзати по льоду

Раніше портал Знай інформував, солдатики побудували дачу закарпатському воєнкому: на зарплату взяв 500 тисяч із бюджету

Також наш портал повідомляв, гучна музика "вбила" українця чужими руками: копи пояснили, в чому справа