Зараз Міноборони працює над новим додатком "Армія+". Представники відомства запевняють, що повісток у ньому не буде, адже застосунок створюється для тих, хто вже знаходиться у війську.

Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону.

ТЦК, мобілізація: фото Уніан
ТЦК, мобілізація: фото Уніан

Зазначається, що застосунок "Армія+" має зменшити паперову тяганину для людей, які вже виконують бойові завдання на передовій. Додаток ніяк не пов'заний із повістками та мобілізацією.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Армія+" – це додаток для військовослужбовців. Це люди, які вже виборюють свободу на лінії бойового зіткнення, на фронті. Тому електронні повістки не можуть відправлятися військовослужбовцям, оскільки вони вже мають статус і безпосередньо здійснюють задачі на фронті", – розповіла заступниця міністра оборони.

Однак зараз, Міноборони разом з Мінцифри розробляє електронний кабінет військовозобов'язаного в якому планують створити зручний функціонал для оновлення даних. Його планують завершити вже найближчим часом.

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

"Для актуалізації цих даних, щоби зменшити візити до всіх установ і зробити це онлайн дуже зручним. Тому дуже скоро анонсуємо наше рішення. Я думаю, що це буде достатньо швидко", – додала Черногоренко.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, воїн "Азова" у полоні вже 640 днів, але ТЦК це не хвилює: йому зробили "подарунок" повісткою у дверях

Раніше наш портал інформував, "Занадто багато броні": ТЦК взялися за компанії, які "ховають" співробітників

Також портал Знай повідомляв, ухилянтів не врятує навіть умовний термін: поліція розбила останні надії