У соціальній мережі TikTok 43-річна українка мати чотирьох дітей розповіла дуже тривожну історію. Факти, які озвучила українка, знайшли відгук у багатьох, відео вже набрало понад два мільйони переглядів.

Зі сльозами на очах українка, яка з дітьми перебуває в Ірландії, розповіла, що дізнавшись про нову вагітність, стала на облік до місцевого сімейного лікаря, проте за кілька днів у неї відкрилася кровотеча.

По телефону лікарка сказала, щоб жінка прийшла на огляд у четвер. Хоча дзвонила вагітна у понеділок. При цьому лікарка не сказала, що робити жінці до четверга.

Українка з Ірландії, скріншот: TikTok
Українка з Ірландії, скріншот: TikTok

До четверга українці стало дуже погано, і вона сподівалася, що потрапить до лікаря та отримає необхідну допомогу. У четвер лікар передзвонила вагітній українці та направила до іншого медичного закладу.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Це виявився пологовий будинок", - розповіла мати чотирьох дітей.

2,5 години жінка просиділа в очікуванні прийому.

"Потім мене оглянув лікар на кушетці, акушерка світила ліхтариком", - згадує жінка.

@droniva_tt

#медицина#за #кордоном#вагітність#парацетамол#при кровотечі#мама4

♬ оригінальний звук - Галактика

Після огляду її відправили на УЗД, де повідомили, що "дитини вже немає" та відправили додому. На запитання: "Що мені робити?", лікар сказав: "Пийте парацетамол".

Вночі у вагітної відкрилася кровотеча. Оскільки англійської не знає, швидку викликати вона стала. За словами жінки, "тут швидка приїжджає, коли ти вже вмираєш".

Українка з Ірландії, скріншот: TikTok
Українка з Ірландії, скріншот: TikTok

Нарешті, за словами жінки, її організм сам упорався, але за два тижні піднялася температура. Її висновок, в Україні їй надали б кваліфіковану допомогу і зберегли б її дитину.

Нагадаємо, безкоштовні ліки доступні кожному: які препарати можуть отримати українці.

Раніше повідомлялося, що видавлювання прищів загрожує сумними наслідками: чим усе може обернутися.

Також, помилка, яку допускає кожен: чому в жодному разі не можна розламувати таблетки.