19-річна військова з України відправила потужне послання тим, хто ухиляється від військової служби. Стоячи на тлі обстрілів, вона наголосила, що вона - не з тих, хто воліє ховатися під "маминою спідницею".

У своєму відео, яке було опубліковано в Tik-Tok, вона знімає свій військовий шолом і звертається до так званих "маминих квіточок". Вона закликає їх народжувати справжніх дітей, а не тих, хто ухиляється від служби.

Дівчина наголошує, що незважаючи на свій юний вік та фізичну слабкість, вона готова відстоювати свою країну.

"Мамині квіточки, знімаю перед вами свій шолом, і дуже прошу вас, якщо ви вже вибрали шлях маминих квіточок, навчитися народжувати нормальних дітей. Зрозумійте, вам завжди не вийде сидіти за маминою спинкою в якій-небудь то замкненій квартирі, викидати повістки", — каже вона.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Звичайно, знайшлися і ті самі "мамині квіточки", які звернули увагу на свіжий манікюр дівчини.

Це відео стало своєрідною відповіддю тим, хто уникає повістки. Дівчина нагадує, що на фронті не лише дорослі чоловіки, а й молодь, і вона сама – яскраве підтвердження цього факту:

"Я 19-річна дівчина — маленька, не дуже сильна, маю трохи мисків, і не можу собі дозволити сказати, що не народжена для війни, і що вона мене не торкається."

@ukrainiannews01

♬ In the House In a Heartbeat - Metro Exodus & FFM

Раніше ми писали про те, що за акарпатське ТЦК тричі намагалися мобілізувати вченого, доки не розкрив собі вени на ВЛК

Крім того, Знай.ua повідомляв, що мобілізація для всіх в Україні: що робити, коли ТЦК примусово везуть до військкомату.

Також наш портал інформував, жінки можуть досягти чогось лише завдяки чоловікові: викладач університету Шевченка "влип" у гучний скандал