Едуард Гром опублікував відео-опитування з місцевих зборів, які проходили після закінчення засідання районних депутатів. Він звертався до кожного із запитанням: "Поясніть, чому у вас такі зарплати?"

Через нещодавно опубліковані декларації та дані про майно всіх, хто сидить у затишних кріслах приймаючих рішень, ми тепер можемо знати, які зарплати мають нардепи.

Скриншот облич депутатів / фото: відео Facebook
Скриншот облич депутатів / фото: відео Facebook

Так, напрочуд і, одночасно, без нього, багато депутатів відзначилися річними зарплатами, які перевищують поріг уяви для простого обивателя – 1 мільйон гривень.

Чесно кажучи, навіть частина цієї суми могла б допомогти армії з огляду на те, що на оборону виділяють кошти не надто щедро. Це був би розумний внесок у підтримку тих, хто стоїть на фронті за нашу безпеку.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Скриншот облич депутатів / фото: відео Facebook
Скриншот облич депутатів / фото: відео Facebook

Але наші депутати вважають за краще не витрачати гроші на благодійність, а вкладати їх у нерухомість, круті машини та інші радощі життя.

На питання "Що такого ви робите, що отримуєте мільйонні зарплати?" , на обличчях депутатів читається чистий жах, в очах яких з'являється думка "пора звалювати". Єдині відповіді, що зарплати нараховують бухгалтери, є тарифна сітка, і що депутати не можуть отримувати стільки ж, скільки звичайні смертні.

Скриншот облич депутатів / фото: відео Facebook
Скриншот облич депутатів / фото: відео Facebook

Так, на відео можна спостерігати дуже цікавий діалог із мером:

Мер: Тобто ви хочете, щоб люди не крали та нормально працювали за мінімальну зарплату?

Оператор: Ні, я хочу, щоб все було чисто та прозоро.

М: Я теж хочу, щоби все чесно.

В: Тож навіщо виділяєте своїм працівникам по мільйону?

М: Є тарифна сітка.

Раніше ми писали про те, що н ардеп знайшов, кого мобілізувати насамперед: їх десятки тисяч

Крім того, Знай.ua повідомляв, подарував матері: депутат Герасимов задекларував віллу в Іспанії, яку приховував понад 10 років.

Також наш портал інформував, мільйони на рахунках, а "сидять" на субсидіях: скільки українські нардепи отримують за оренду житла