Нещодавно на Закарпатті сталася неймовірна і досить кумедна подія, яка мало не закінчилася трагедією для двох замерзаючих чоловіків.

Втім, завдяки скоординованим діям рятувальників та медиків їм вдалося врятувати життя потерпілим. Як повідомляє Головне управління ДСНС у Закарпатській області, 16 лютого опівночі до них надійшло звернення від прикордонників Чопського загону.

Ухилянти, фото: Facebook
Ухилянти, фото: Facebook

Під час патрулювання вони виявили на дереві посеред річки Латориця двох людей, які відчайдушно намагалися врятуватися від переохолодження. За попередньою інформацією, 30-річний мешканець Бердянська та 43-річний харків'янин намагалися незаконно перетнути кордон та опинилися на території Закарпаття. При переправі через Латорицю між селами Соломонове та Тійглаш вони сильно замерзли у крижаній воді. Щойно живих, прикордонники виявили чоловіків на дереві посеред річки.

На щастя, швидка реакція рятувальників дозволила врятувати захищених загиблих. За допомогою спеціальних жилетів і нош водолази ДСНС евакуювали чоловіків із острівця посеред Латориці та передали їх медикам.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ухилянти, фото: Facebook
Ухилянти, фото: Facebook

Лікарі швидкої констатували у постраждалих ознаки середнього ступеня переохолодження. Після надання невідкладної допомоги харків'янина та бердянця госпіталізували до однієї з районних лікарень Закарпаття. За повідомленням медиків, їхнє життя вже поза загрозою.

Нагадаємо, українець отримав повістку та втік з дому: що відповів суд на хитру схему

Як повідомляв "Знай.uа", ухилянтів не врятує навіть умовний термін: поліція розбила останні надії

Знай.ua писав, ухилянти не повинні почуватися в безпеці з 21 вечора до 9 ранку: попередження полковника ЗСУ