На прийдешніх місцевих виборах основна боротьба за крісло одеського мера розгорнеться між діючим міським головою Геннадієм Трухановим і кандидатом від «опозиційної платформи — за життя», якого висуне партія. За попередніми даними, фаворитом на це висунення є колишній народний депутат Дмитро Голубов. Такою думкою поділився відомий політолог Кирило Молчанов.

ОПЗЖ включается в битву за Одессу!? С сегодняшнего дня дан официальный старт для выдвижения кандидатов в местные...

Geplaatst door Kirill Molchanov op Dinsdag 15 september 2020

"Голубов відомий одеситам, більш того, балотувався у Верховну Раду від найбільшого Суворовського району (третина міста), де набрав 41%, що є серйозною заявкою на успіх. Можна стверджувати, що персональний рейтинг Голубова плюс підтримка ОПЗЖ по Одесі, — це, як мінімум, потрапляння в другий тур, і на тлі його неконфліктного реноме в місті можна об'єднати політичні та бізнес-еліти, з якими побив горщики Труханов», — зазначив Кирило Молчанов.

Дмитро Голубов
Дмитро Голубов

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кирило Молчанов підкреслив також, що» опозиційна платформа — за життя «має високий рівень підтримки в Одесі, а, в свою чергу, кандидат від» Слуги народу " Олег Філімонов, на думку політолога, має низький електоральний рейтинг.

"В Одесі кандидатура "гумориста" Філімонова явно не витримує критики, його роль в кампанії зводиться до того, щоб "позначити" участь Слуг народу і успішно злити вибори під Труханова», — заявив політолог.