В одному з дитячих будинків Одеси знайшли мертвою дівчинку-сироту. Про це розповіла волонтерка Зоя Мельник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в притулку "Світанок", 16 липня виявили мертвою 17-річну Тетяну Борчук.

Дівчинку в дитбудинок віддала рідна мати. Ще з ранніх років її ґвалтували співмешканці матері, однак у притулку "Світанок" кошмар не закінчився, адже знущання над дівчинкою продовжилися.

Що саме стало причиною її смерті не відомо.

Позавчера, 16 июля, не стало бывшей воспитанницы приюта «Свитанок».. За две недели до своего совершеннолетия умерла...

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door Zoya Melnik op Zaterdag 18 juli 2020

У цьому притулку над дітьми жорстоко знущалися і доводили до самогубства.

Колишня співробітниця поліції, яка зі скандалом звільнилася розповіла страшні деталі знущань над дітьми у притулку "Світанок" в Одесі. За її словами вихователі притулку постійно викликали охоронну фірму, співробітники якої жорстоко били і принижували неповнолітніх.

Також вона розповіла, що 13-річну дівчинку нелюди змушували жувати використаний презерватив, який дістали з сміттєвого бака і все це відбувалося на очах у вихователів та інших вихованців притулку.

Крім того колишня поліцейська додала, що дітей обливали холодною водою, били електрошокерами і били з допомогою ременя.

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Повідомлення Зої Мельник, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що в одній з квартир Харкова, правоохоронці виявили тіло 49-річного чоловіка з численними колото-різаними тілесними ушкодженнями. У квартирі також знаходилася 57-річна жінка. Вона розповіла, що 10 липня під час розпиття алкоголю зі своїм співмешканцем виникла сварка, в ході якої вона вбила чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у березні в одному з сіл Хмельницької області патрульний поліцейський смерть збив матір двох маленьких дітей. У повідомленні говориться, що в день трагедії жінка поверталася з роботи на велосипеді, як зазвичай. Її батько виїхав назустріч доньці. Однак, коли чоловік наблизився, то побачив розбитий велосипед і понівечене тіло доньки.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині знайшли мертвою 59-річну поштарку Галину Сумік з Добросина, яку шукали майже три тижні. Тіло жінки виявив лісничий, який проводив обхід лісових угідь неподалік від місця, де вона збирала ягоди і загубилася.