В Одесі невеликий конфлікт в під'їзді багатоквартирного будинку закінчився стріляниною. Про це повідомляє Національна поліція України в області.

Як повідомляється, чоловік, який проживає в будинку, звернув увагу на дивну особу, яка крутилася в під'їзді. Він вирішив поговорити з підозрілим громадянином, але той відреагував неадекватно – дістав вогнепальну зброю і зробив кілька пострілів у бік опонента. Після цього неадекватний громадянин кинувся тікати.

Потерпілому викликали швидку допомогу, його госпіталізували з вогнепальними пораненнями обох ніг. Він розповів про подію правоохоронцям.

Поліція поки не встановила, з якої саме зброї стріляв нападник. Разом з тим вже встановили особу зловмисника. Його розшукують, за скоєне його притягнуть до кримінальної відповідальності у відповідності зі ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, раніше прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Києві таксист провчив нахабну пасажирку. Він - без грошей, вона - гола, відео.

Також "Знай.uа" писав, що Інтерпол розшукує 8 жорстоких вбивць і насильників жінок: серед них є українець.