Підсудний несподівано дістав гранату і погрожував усіх підірвати

У Приморському райсуді Одеси обвинувачений з гранатою взяв в заручники двох суддів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу "Судової влади України".

Як вдалося дізнатися,що під час судового засідання підсудний в умисному вбивстві дістав гранату і погрожував підірвати себе і всіх присутніх у приміщенні. В екстреному порядку з будівлі суду були евакуйовані всі відвідувачі і працівники.

Як нам повідомили,то обвинувачений захопив у заручники двох суддів Віктора Іванова і В'ячеслава Бондаря.

За даними місцевих ЗМІ, обвинуваченого звуть В'ячеслав Гарькавий, його судять за вбивство громадянина Ізраїлю вчинене у вересні 2016 року. Прибулі на місце правоохоронці знешкодили його.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше В Одесі схопили передбачуваного вбивцю хірурга Андрія Сотника, якого жорстоко розстріляли в Києві

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові серед білого дня зі стріляниною викрали людину, - кадри ПП в стилі 90-х

Також «Знай.ua» писав, що Відставка Дмитра Нескоромного: в СБУ прокоментували звільнення з посади першого заступника глави відомства