В Одесі стався кричущий випадок: біля ліфта у багатоквартирному будинку собака без намордника вчепився в собачку породи шпіц-тер'єр і ледь не убив її. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний».

«Наочний приклад того, навіщо собакам одягати намордники під час прогулянки», - написали автори посту.

[embed]https://www.facebook.com/operativeukr/videos/196228418390807/?__xts__

При цьому досить швидко знайшлася господиня нападника-пса.

«З приводу собаки, я її господиня. Для всіх пояснюю, моя собака – чемпіонка України, пройшла міське виховання. Має право ходити без намордника, вона плоскоморда і дихає ротом», - написала вона, додавши, що «я дивлюся, всі грамотні стали, а їхні діти петарди під ноги кидають – це виховання».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скрін, «Київ Оперативний»

«Я господиня шпіца. На відео все видно. У цей момент з сусіднього ліфта вийшов сусід і я побігла за ковдрою, розуміючи, що зламана шия, і він переставав дихати. Ми побігли через дорогу в клініку. Цілу ніч він був у реанімації. Моєму малюкові були нанесені численні травми, його зашили і вранці зробили складну операцію. За яку вона заплатила. Далі відмовилася. Два рази була загроза життю. Зараз я його забрала», - написала власниця постраждалого шпіца.

За її словами, лікар діагностував у її собаки осколкові поранення черепа, два зламаних хребця, прокушену трахею, травму кори головного мозку і спинного мозку.

Скрін, «Київ Оперативний»

«Прям супермен, а не шпіц. Я б з такими травмами точно померла. Це точно про собаку вагою в три кг? І як це все діагностували в клініці спального району під будинком? Лікарі молодці, не розгубились бабла зрубати. Господині обидві теж молодці. Тягнули-тягнули, як ріпку. Дивно, що самі шпіцу горло не видерли такими зусиллями», - пишуть в коментарях.

«А якби там стояла однорічна дитина? Пі**єц, нах*р таких собак заводити», «Заводите котів, навіщо вам ці загрози для життя! Собаки - це суто для охорони тварини, які повинні жити на території приватних домоволодінь і охороняти територію», - додають коментатори.

Нагадаємо, в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, обличчя в клапті: під Харковом здичавілий пес розправився з дитиною

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя зграя собак напала на дитину, ледь не загризли: городяни не можуть оговтатися від побаченого.