Дванадцятирічного одесита спіймали за крадіжку автомобіля. При цьому це далеко не перший злочин юного рецидивіста, повідомляють в поліції міста.

Як повідомляється, автомобіль марки Nissan був викрадений з парковки біля будинку власника. Господар машини згадав, що забув ключі в салоні, і не закрив дверцята.

Цим скористався 12-річний хлопчина – він проник в автомобіль, завів його і поїхав кататися по району. Через кілька кварталів він зупинився, припаркував автомобіль між гаражами і спокійно задрімав в салоні.

Викрадача знайшли правоохоронці рано вранці. Оскільки він ще не несе кримінальної відповідальності через свій малолітній вік, буде вирішуватися питання щодо застосування до нього примусових засобів виховного характеру", зазначили в поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами правоохоронців, парубійко не вперше потрапляє в поле їх зору – раніше його вже ловили на крадіжках і інших дрібних злочинах. Тепер до його «послужного списку» додалося ще і викрадення автомобіля.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на волі: детальний опис.