В Одесу більше не буде здійснювати рейси популярний угорський авіаперевізник Wizz Air. Про це повідомили в прес-службі місцевого аеропорту.

Наголошується, що авіакомпанія тільки в минулому місяці ввела автоматичну реєстрацію на свої рейси, чим порадувала клієнтів. Однак зараз вона змушена тимчасово припинити виконання рейсів в одеському напрямку.

Пауза затягнеться на кілька місяців і триватиме з 26 березня по 5 червня. Причиною цього стануть ремонтні роботи, які збираються проводити в одеському аеропорту.

"Ми постійно працюємо над розвитком нашого аеропорту і хочемо зробити для вас більш сучасний комплекс. Для цього нам необхідно завершити виконання робіт по будівництву, які будуть проводитися навесні», - повідомили в прес-службі.

«На жаль, на цей період авіакомпанія Wizz Air вирішила призупинити виконання рейсів», – додають в адміністрації аеропорту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, літак Wizz Air потрапив у небезпечну ситуацію над Києвом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пасажирський літак "зробив петлю" у повітрі і повернувся додому з переляканими людьми, деталі.

Також "Знай.uа" писав про те, як літак почав розвалюватися в повітрі: шокуючі кадри не для слабкодухих.