Патрульні Одеси змогли врятувати однорічну дівчинку, яку на їх очах спробувала задушити власна мати. Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Одеської області на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як розповіли правоохоронці, терміновий виклик надійшов до них від жінки, яка стверджувала, що її донька веде себе неадекватно. В квартирі з молодою жінкою перебувала її однорічна дитина, і бабуся думала, що донька може нашкодити онучці.

За викликом відправився поліцейський патруль, який знаходився неподалік від зазначеної адреси - вулиця Суднобудівна в Приморському районі. Потрапивши в квартиру, поліцейські почули жіночі крики і побачили, що молода мати намагається задушити свою маленьку доньку.

На щастя, правоохоронці встигли вчасно і врятували дитину від загибелі. На місце події викликали швидку допомогу та працівників служби у справах дітей. Матір у неадекватному стані госпіталізували в спецзаклад, а дівчинці більше нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: Facebook прес-служби Патрульної поліції Одеської області

«Причина в першу чергу не матуся, а секта, в якій промили мізки так... Якщо знайдете, то врятуєте ще багатьох. Немає диму без вогню», «Проблема в ній! Вона пішла за промиванням мозку! А секту треба знайти і розігнати!!!», - пишуть одесити в соцмережах.

Нагадаємо, під Вінницею кот-вбивця задушив немовля: убита горем мати розкрила жахливі подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку. В поліції почали шукати матір, яка покинула дівчинку і поставила під загрозу її життя, особистість жінки поки не встановлена.