В Одесі В середу, 29 січня, зайнялася триповерхова будівля, розташована по вулиці Рішельєвській, 33. Про це повідомило видання «Факти».

Як стало відомо, в цій будівлі розташовані Urban music hall «Термінал 42». Очевидці повідомили, що близько 16:00 всі будівлю заволокло густим димом, що значно знижував видимість.

Всі, хто знаходився в будівлі, зуміли оперативно і без особливої паніки з неї евакуюватися. Прибулі на місце події пожежники швидко локалізували та ліквідували пожежу.

Urban music hall, фото: «Факти»

За даними рятувальників, загоряння сталося в електрощитовій, більш точні обставини події встановлюються правоохоронцями та працівниками ДСНС.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напередодні пожежі одеська міська влада повідомляла, що в Urban Music Hall заплановано проведення благодійного концерту за участю вітчизняних та американських музикантів, всі виручені кошти від якого повинні були піти у фонд допомоги сім'ям постраждалих при пожежі в Одеському коледжі економіки, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу.

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що в жахливій пожежу в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.