У п'ятницю, 31 січня поштовхи від потужного землетрусу на території Румунії відчули жителі Одеської області, а особливо - міста Білгород-Дністровський, яке знаходиться на відносно близькій відстані від зони стихійного лиха.

В Румунії стався землетрус, фото із вільних джерел

Про це інформує ДСНС.

"31 січня в 3:26 зареєстровано землетрус магнітудою 5,1 на території Румунії (гірський хребет Вранча), яке поширилося на територію Одеської області", — йдеться в повідомленні надзвичайників.

У ДСНС підкреслюють, що землетрус не призвів до руйнувань в Україні, звернень про допомогу від місцевих жителів не зафіксовано.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вогнище підземних коливань розташовувався на глибині 120 км. Поштовхи від землетрусу відчувалися в межах 250 км і крім Румунії та України були зафіксовані на території Молдови і Болгарії.

В Одеській області відчули землетрус, який стався Румунії, фото: Украина Сейчас

Надзвичайники додають, що найбільш відчутними поштовхи були для жителів багатоповерхових будинків. У деяких квартирах від коливань відкривалися шафи та падали предмети.

Нагадаємо, наймоторошніші 24 години в житті: під уламками будівлі мати з 2-річною дівчинкою провели цілу добу, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Землетрус сколихнув країну: природне явище розгромило вщент всі будівлі, є жертви

Також "Знай.ua" писав, що у райському куточку Тихого океану стався потужний землетрус, карта