Хмарна погода буде триматися в Одесі до самого вечора. Ранковий сніг повинен закінчитися ще в першій половині дня. В інший час опадів не очікується.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 23 січня вологість повітря в Одесі складе від 43 до 64%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +2 до +5 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Одесі

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:28, а захід можна побачити у 16:49.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

23 січня вшановується пам'ять святителя Григорія, єпископа Нисського. У народі цього святого називали Літо покажчиком, тому що природні явища цього дня вказували на погоду майбутнього літа.

Якщо у цей день буде іній на деревах і стогах, то літо буде мокре і холодне. Якщо вітер дме з півдня — літо буде грізне. Якщо наші пращури у цей день спостерігали іній, то вірили, що 15—16 липня буде дощ.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.