В Одесі правоохоронці штурмували квартиру п'яного подружжя, а вони забарикадувалися з малолітніми дітьми.

Про це повідомляє інформаційний портал "УНІАН".

В ніч на 22 січня одеським правоохоронцям довелося штурмувати квартиру, розташовану в Приморському районі міста. Причиною штурму стало те, що малолітні діти перебували в небезпеці і їх необхідно було терміново вилучити із сім'ї.

Ілюстративне фото


"Співробітники територіального відділу служби у справах дітей Одеської міськради виїхали на адресу соціально неблагополучної сім'ї для негайного вилучення двох дітей через загрозу їхнім життям і здоров'ю. Дві дівчинки у віці 1,5 і 4,5 року", - повідомила в. о. начальника соціальної служби Юлія Нікандрова.

Під час штурму квартири мати дітей та її чоловік перебували в стані алкогольного сп'яніння. Сім'я перебуває на обліку служби, як така, що потрапила в складні життєві обставини. У квартирі була антисанітарія, а діти ходили в лахмітті.

Дітей передали до відповідного дитячого закладу. Волонтери допомогли оперативно забезпечити дівчаток одягом, харчуванням і предметами особистої гігієни.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.