В Одесі, в Малиновському районі, неадекватний чоловік почав стріляти по сусідським дітям з рушниці. Про це розповіли в прес-службі місцевої поліції.

Як повідомляється, 10 січня чоловікові чимось не догодили діти, що гралися у дворі будинку по вулиці Скворцова. Він взяв рушницю, висунувся з вікна і зробив кілька пострілів у бік дитячого майданчика.

Стрілку – 51 рік. Прибулі на місце події правоохоронці затримали зловмисника, а також відібрали у нього зброю. Затримати стрілка вдалося не відразу – він забарикадувався у своїй квартирі і ніяк не реагував на вимоги правоохоронців. Тільки тоді, коли у двір будинку під'їхав загін бійців особливого призначення, чоловік погодився відкрити двері.

У своє виправдання чоловік заявив, що дітлахи на майданчику вели себе занадто голосно, і він вирішив «налякати» їх, щоб ті вели себе тихіше. Тільки дивом діти не отримали поранень і залишилися живі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поліція затримала неадекватного громадянина, попередньо його звинувачують у хуліганстві (ст. 296 Кримінального кодексу України), але остаточна кваліфікація справи буде відома після встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, у Києві невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка, після чого зник з місця злочини, але потім поліцейські змогли його затримати і відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві п'яна пенсіонерка на Mitsubishi влетіла в маршрутку з людьми.