Одеські депутати отримали компенсацію за проживання в українській столиці. Таке право передбачено законом, тобто кожен депутат, який не забезпечений житлом у столиці, а офіційно зареєстрований на відстані більше 30 км від Києва може отримати компенсацію.

Варто відзначити, що практично всі одеські депутати скористалися цією можливістю. Деякі ж отримали під Новий рік всю суму починаючи з серпня 2019 року.

Верховна Рада


Слуги-мажоритарники Артем Дмитрук та Олексій Леонов отримали компенсацію за проживання одразу за всі місяці роботи. Дмитруку видали 81 тисячу 250 гривень, а Леонову — 79 тисяч 300 гривень. Також усю суму отримав одеський адвокат Андрій Костін, йому виплатили 81 тисячу 250 гривень.

Бізнесмен Ігор Васильківський отримав 59 тисяч 800 гривень, майже за 40 тисяч гривень видали нардепам з одеського регіону Сергію Колебошину, Олегу Колєв, Богдану Торхтию, Анатолію Урбанскому і Степану Чернявського. А нардеп Олександр Ткаченко отримав 19 тисяч компенсації, депутат Скорик трохи більше 20 тисяч.

У грудні 2019 року 158 депутатів Верховної ради України отримали з бюджету гроші за оренду житла та оплату готельних номерів.

Нагадуємо, що Укрзалізниця "вляпалася" в скандал, без Ілона Маска не обійшлося: "Дошка всевладдя".

Як повідомляв портал Знай.uа , міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив надію, що обов'язково’обов'язкове ведення трудових книг в Україні скасують до березня 2020-го.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.