В одеському гуртожитків під час святкування Різдва 38-річний чоловік підірвав гранатою своїх сусідів і спробував втекти.

В результаті інциденту були поранені троє чоловіків. Зараз вони знаходяться в лікарні у важкому стані. Про це повідомили в ГУ Нацполіції в Одеській області.

Троє мешканців гуртожитку вживали спиртне на кухні загального користування. Поліція з'ясувала, що підривник не просто закинув гранату на кухню, але ще й тримав двері зовні, щоб люди не змогли покинути приміщення.

"Шок був, розумієте, шок у всіх. Я думала, тільки в кіно так буває. Він настільки сильний, що там нічого з ремонту не залишилося – ні газових плит, нічого", - розповіла одна з мешканок гуртожитку.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хотіли вискочити і вилетіли разом з дверима. Пощастило. Можна було все що завгодно припустити – бійку, ножі, друзів покличе, але кинути гранату... Він хотів нас вбити – це факт", - сказав один з постраждалих.

Наголошується, що очевидці події вважають підозрюваного конфліктним і агресивним. Вони стверджують, що він сварився з багатьма місцевими та часто обіцяв помститися.

"Він тримав ногою двері, коли кинув гранату", - розповідає дружина одного з постраждалих.

Нагадаємо, що у новорічну ніч в Одесі жінка качалкою вбила свого ексчоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі підліток штурмував ломбард, поки друзі стояли на шухері.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі невідомі підпалили два авто, які належали одній сім'ї.