В Одесі суд ухвалив рішення про припинення кримінальної справи про контрабанду трьох тонн марихуани, які намагалися провезти в Україну під виглядом бананів. Про це передає «Думська».

Як повідомляється, власників наркотиків і організаторів їх транспортування не знайшли, але за час, поки тривало слідство, речові докази зіпсувалися.

Затримали ящики з контрабандою ще в 2000 році, в Іллічівському морському порту. Перевезенням забороненого товару займалося румунське судно, що прибуло з Колумбії. У ящиках з маркуванням фірми Tropical Land українські прикордонники виявили партію марихуани.

У цьому році строки давності справи підійшли до кінця, його закрили. Марихуана, яка зберігалася весь цей час в якості речового доказу, зіпсувалася на складах. Її спалили.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Причетність команди судна до контрабанди наркотичних речовин встановити не вдалося, їх опитали і звільнили.

Нагадаємо, що юних львів'ян накрили на "підробці" наркотиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, житель української столиці Юра Клавишко поділився своїм досвідом з перевезення дітей в автомобілі без спеціального крісла.

Портал Знай.uа писав, що в Одесі сталося шокуюче ПП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.