У новорічну ніч в Одесі жінка качалкою вбила свого ексчоловіка. У пари зав'язався конфлікт, в результаті якого жінка вдарила колишнього чоловіка по голові тупим предметом. Про це повідомляє Суворовський відділ поліції в Одесі.

Жінка качалкою убила колишнього чоловіка

Так, до себе додому на Новий рік жінка сама запросила ексчоловіка, оскільки після розлучення пара підтримували досить дружні відносини.

"В розпал святкування виникла сварка, під час якої господиня схопила дерев'яну качалку і побила нею гостя по голові. Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер на місці", - йдеться в повідомленні.

Жінка качалкою убила колишнього чоловіка

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також сама ж господиня зателефонувала в поліцію і поскаржилася на "домашнє насильство" над нею. Коли копи прибули на місце події, то побачили у квартирі тіло чоловіка з розбитою головою і жінку в закривавленому одязі. Вже в квартирі правоохоронці вилучили можливе знаряддя вбивства і кілька інших речей.

Слід зазначити, що згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України злочинницю затримали за підозрою в умисному вбивстві. На даний момент жінці обирається запобіжний захід.

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах.

Як повідомляв портал Знай.ua, вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Також портал Знай.ua писав, що за 2019 рік Київ потрясли не мало вбивств, які розбурхали всю Україну.