Напередодні Нового року на полігоні "Широкий лан", що на Миколаївщині, у наметовому містечку для військових спалахнув намет.

В результаті пожежі один військовослужбовець отримав опіки і зараз перебуває в госпіталі.

Полігон Широкий лан, фото: 112 Україна

Про це інформує прес-служба Міністерства оборони України.

У повідомленні йдеться, що на території наметового містечка 235 міжвидового центру підготовки військових частин і підрозділів спалахнув намет, а через сильні пориви вітру вогонь перекинувся на дві інші.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Під час пожежі згоріло три намети.

"Один військовослужбовець отримав опіки і зараз перебуває в госпіталі. Його стан задовільний", - йдеться в повідомленні.

Скріншот з facebook

У мережі почали активно обговорювати на інцидент і зійшлися на одному - неприпустимо, щоб у розвал зими військові перебували у наметах, а не в теплих казармах.

"Міністерство оборони, а чому це у вас у грудні вояки в наметах знаходяться? Невже не можна закупити модульні помешкання?", "Зима, а люди досі у наметах, чому? У Широкому Лані є побудовані за стандартами НАТО", - обурюються українці.

Скріншот з facebook

За даним фактом проводиться службове розслідування.

Нагадаємо, влада Одеської області з міського бюджету виплатила понад 3,6 млн грн сім'ям загиблих і постраждалих у результаті пожежі в коледжі.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський звернувся з вимогою до АЗС і повеселив українців: в мережі відповіли фотожабами.

Знай.uа писав, "Перший обід на свободі": у Зеленського показали звільнених українців, на очі навертаються сльози.