Напередодні зимових свят вулиці Одеси заполонили продавці ялинок і сосонок, які завалили місто горами зеленого товару. Ціни на ялинки в Одесі були різними, але стартували, в основному, від 200 гривень за невелике деревце. Чим ближче до Нового року, тим вище були ціни на ялинки. Однак у Новорічну ніч ялинки відразу перетворилися в непотрібний «баласт» - торговці кинули сотні зелених красунь посеред вулиць. Про це розповіли у ЖКС "Порто-Франківський".

Всі фото: КП ЖКС

Прибирати хвойні завали на вулицях Одеси доручили працівникам комунальних служб. Вони збирають всі ялинки і сосни, що залишилися після недбайливих торговців, і відправляють їх в теплиці "Горзелентреста". Там дерева подрібнять і використовують для вирощування саджанців рослин, які в майбутньому переберуться на вулиці Одеси.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Однак це слабка втіха в порівнянні з тим, скільки струнких ялинок загинуло заради однієї-єдиної ночі в році.

В поліції обіцяють штрафувати тих продавців ялинок, які не прибирають за собою.

Нагадаємо, раніше ми писали, які заборонено дарувати подарунки в рік Білого Металевого Щури.

Як повідомляв портал Знай.uа, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому із знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Також Знай.uа писав, як прикрасити новорічну ялинку на Новий рік-2020, щоб Білий Щур був у захваті.