Одесити, які днями завітали в один з місцевих супермаркетів мережі «Сільпо», мали можливість прийняти гарячий душ прямо в магазині. Про це розповіли свідки неприємної події в соцмережах.

Як повідомляється, в якийсь момент зі стелі в торговому залі почала капати гаряча вода, після чого перекриття стелі обвалилося, і вниз потік окріп.

У цей момент в магазині перебувало безліч покупців. Перелякані люди спробували піти, але шлях їм перегородила річка киплячої води. Вони кинулися до співробітників магазину, питаючи, як обійти прорив, однак ті теж знаходилися в шоковому стані і нічого зрозумілого відповісти не могли.

Одна з працівниць магазину зажадала від людей припинити відеозйомку місця події.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поки що не відомо, чи є постраждалі в результаті інциденту. Супермаркет, в якому сталася надзвичайна пригода, також не коментує ситуацію.

Що стало причиною прориву труби з гарячою водою, повинна з'ясувати перевірка. В даний час життю людей нічого не загрожує.

Нагадаємо, в харківському торговельно-економічному коледжі обвалилася стеля у кількох аудиторіях.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, в харківській школі №121 мало не сталася трагедія - стелю обрушився на учнів.

Також Знай.uа писав про те, що відомий лікар-трансплантолог Олег Котенко, який раніше був затриманий правоохоронцями під час спроби хабара, продовжить операції.