На Одещині у підвалі одного з житлових будинків стався потужний вибух. Внаслідок цього постраждало двоє осіб.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

У четвер, 26 грудня в селі Світле Одеської області в приватному будинку дачного кооперативу вибухнув газовий балон. За інформацією співробітників ДСНС вибух стався в підвальному приміщенні будинку.

Ілюстративне фото

Через вибух виникла невелика пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували. В результаті події постраждали господарі будинку, чоловік і жінка. Їх на швидкій допомозі терміново доставили в найближчу лікарню. Інформації про стан постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.іа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри

Також Знай.іа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.