До Одеси повернулися рейси з Києва запорізької авіакомпанії «Мотор Січ». Пауза в авіаперевезеннях затягнулася майже на півтора місяця. Про це повідомили у виданні «Думська».

Як відомо, польоти були перервані ще 8 листопада, і поновилися 22 грудня, в неділю. В той день з київського аеропорту імені Ігоря Сікорського («Київ») до Одеси прибув літак Ан-24РВ. У понеділок відбувся зворотний рейс з Одеси до столиці.

При цьому авіарейси відновили тимчасово: тільки на новорічні та різдвяні свята. Останній рейс запланований на 11 січня 2020 року.

За даними інсайдерів, Державна авіаслужба до середини наступного місяця має намір призупинити дію сертифікатів, виданих деяких застарілих літаків цього авіаперевізника.

Наразі з Одеси до української столиці можна долетіти літаками трьох авіакомпаній — МАУ, SkyUp і «Мотор Січ».

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, які норми встановили МАУ, SkyUp, British Airways та інші перевізники.

Як повідомляв Знай. ua, густий туман змусив киян "кувати" в аеропортах.

Також Знай. ua писав, що Ryanair розпродає квитки на популярні рейси з Києва.