У міській раді Одеси знайшли дієвий спосіб боротьби з кнопкодавством. Там встановили нову систему голосування за 11 мільйонів гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

У Великій сесійній залі Одеської міськради встановили нову аудіовізуальну конгрес-систему китайської компанії Tiden. На встановлення цієї системи з міського бюджету витратили 11 мільйонів гривень.

В Одесі встановили розумну систему голосування

Нова система допоможе не тільки голосувати, але й отримувати всі необхідні документи або інші мультимедійні файли. За допомогою цієї системи можна редагувати і вносити правки в той чи інший документ, щоб як слід підготувати його до обговорення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нова система голосування оснащена мікрофонами і відеокамерами. Це допоможе здійснювати відеоконференції, також перевіряти наявність того чи іншого депутата на засіданні. Система допоможе боротися з кнопкодавством, все тому що за запитом робиться моментальне фото всіх робочих місць в залі.

Нагадаємо, в Одесі зміняться тарифи на тепло: у Труханового здивували цифрою в платіжках.

Як повідомляв Знай.ua , українцям з Нового року додадуть ще один тариф у платіжках за комуналку.

Знай.ua писав, українська митниця запрацює по-новому: "Всього за 20 хвилин".