В Одесі позбавили житла кота, якому власник магазину влаштував будиночок прямо на своєму порозі. Кричущий випадок стався вночі на Альтаїрі-2, повідомили в інтернет-співтоваристві «Подслушано. Одесса» у соцмережі Facebook.

Викрадення сталося пізно вночі 20 грудня. Дії невідомого зловмисника зафіксувала камера спостереження біля входу в заклад. Чоловік піднявся на ганок магазину, взяв у руки котячий будиночок і витрусив звідти мирно сплячу тварину.

🤐Украл домик у кота "Добрый день. Хочу поделиться историей кражи домика у кота. Хозяин магазина Фасоль (Альтаир 2), купил домик местному котику и покрыл его пленкой от дождя. Однако, какой-то недочеловек решил вытрусить кису и забрать домик себе. Вероятно, ему нужнее. Если вдруг вы его узнали, просьба, при встрече наступить на ногу, отобрать кепку или попросить вернуть домик коту. Спасибо."

Geplaatst door Подслушано Одесса op Vrijdag 20 december 2019

Господар магазину зазначає, що спеціально купив житло для кота, який облюбував собі це місце, і покрив будиночок водовідштовхувальною плівкою, щоб уберегти від дощу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Може, дивака з дому вигнали, він будиночок собі пригледів. Правда, він йому на голову не налізе», - припускають одесити.

«Люди опускаються нижче дна. Ми вуличним котикам деяким нашийники проти бліх одягли, так протрималися недовго. Якісь робітники все на котиків поглядали (в будинку робили ремонт). Через короткий час котики були вже без нашийників», - нарікають інші.

Усіх, хто впізнав чоловіка на відео, просять передати йому, щоб він повернув коту будинок.

Нагадаємо, в Запоріжжі гламурна мавпа стала зіркою Instagram завдяки селфи.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Австралії на берег винесло унікальне фіолетове істота.

Також портал Знай.иа писав, як виглядають і де мешкають земні "старці".