Співробітники НАБУ проводить обшуки в офісі одеського телеканалу "Думська TV ".

Про це повідомляє інформаційний портал "Інтерфакс-Україна".

У п'ятницю, 20 грудня Національне антикорупційне бюро (НАБУ) проводить обшуки в офісі телеканалу "Думська TV" на вулиці Канатній в Одесі.

За інформацією співробітників телеканалу, обшук почався близько 9:30. Працівників телеканалу не пускають на робочі місця, штовхають, хапають за руки і не дають знімати те, що відбувається. Правоохоронці вилучають комп'ютери і сервери каналу.

НАБУ проводить обшуки в офісі одеського телеканалу


"Керівництво телеканалу "Думська TV" вважає обшуки політично мотивованими і називає їх не інакше, як тиском на свободу слова в ЗМІ", - наголошує редакція "Думська TV ".

За попередньою інформацією НАБУ ініціювала обшук у будівлі телеканалу з питань до одного із власників телеканалу. На даний момент більше ніякої інформації про обшуки немає.

Портал "Знай.uа" писав, що бюджет Києва на 2020 рік вразив експертів.

Як повідомляв Знай.uа журналістка Плихіна заховалась за матір'ю після жарти про загиблого героя України: "Боюся і страждаю".

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знай.uа писав, редактор Cosmopolitan висміяла похорон героя України: "Обличчя у всіх не танцювальні".