Голова ГУ ДСНС Одеської області Віктор Федорчак, який був відсторонений від справ після трагічної пожежі в коледжі економіки, права та готельно -ресторанного бізнесу, пішов у декрет.

Про це інформує Думська.

Згідно з інформацією Федорчак регулярно навідувався в управління у перші дні після трагедії і роздавав вказівки співробітникам. Одним з таких було проведення перевірки через "злив" інформації у ЗМІ та соціальні мережі.

"Розпорядився перевірити, хто розповів журналістам про проблеми з матеріально-технічним забезпеченням", - розповіло виданню джерело.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Згідно з інформацією ситуація в управлінні була напруженою, що негативно позначалося на психологічному стані рятувальників.

Підкреслюється, що Федорчак останнім часом переслав з'являтися в управлінні. За деякими даними, він пішов у декрет, що дозволить йому через деякий час повернутися в систему ДСНС.

Також за даними видання Федорчаку вже знайшли заміну.

Нагадуємо, що вчора комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики дав згоду на розгляд у першому читанні урядового законопроекту про легалізацію грального бізнесу.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.