У батьківських чатах одесити поширюють фейки про наркотики в школах міста.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав співробітник ювенального відділу поліції Дмитро Ревун.

Так, Ревун розповів, що невідомі поширюють в батьківських чатах неправдиву інформацію про те, що в одеських школах роздають наркотики.

У батьківських пабликах активно почали з'являтися голосові повідомлення з інформацією про те, що в школах дітям під виглядом жуйок і цукерок роздають синтетичні наркотики.

Скріншоти

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Нібито знайшли цілий пакет наркотиків, прямо в школі, нібито їх вже встигли спробувати 5-класники. Загалом, абсолютно неправдива інформація про міфічний китайський наркотик, від якого розкладаються кістки у дітей", - написав Ревун.

Також Ревун зазначив, що в записі звучить інформація про те, що 25 дітей у віці 11-13 років вже знаходяться в центрі на лікуванні. За словами співробітника ювенального відділу поліції вся ця інформація ніщо інше, як фейк.

Про те що фейковую інформацію про школи поширюють в інтернеті підтвердив директор департаменту освіти міськради Олена Буйневич.

Також Дмитро Ревун написав, що батькам важливо говорити зі своїми дітьми про шкоду наркотиків.

Нагадаємо, що у Львові таксист відмовився везти дитину без автокрісла.

Як повідомляв портал Знай.ua , житель української столиці Юра Клавишко поділився своїм досвідом з перевезення дітей в автомобілі без спеціального крісла.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі сталося шокуюче ПП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.