Одеські правоохоронці встановила причину загоряння в коледжі на Троїцькій.

Про це повідомляє інформаційний портал УНІАН.

На брифінгу начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех розповів, що пожежа, яка призвела до загибелі 16 осіб, сталася через несправність електропроводки або побутових електроприладів. Також за словами Беха, на даний момент встановлені всі загиблі.

Пожежа в одеському коледжі


Експерти ДСНС надали висновок, згідно з яким займання почалося з кабінету №9, розташованого на 3-му поверсі коледжу. Виходячи з висновків фахівців ДСНС буде призначена пожежно-технічна експертиза, яка дозволить слідству зробити остаточний висновок.

За словами Беха, щодо інших підозрюваних проводиться активна робота, тривають допити. Вже призначено 63 різні експертизи, включаючи молекулярно-генетичну.

Нагадаємо, загинуло майже два десятки людей: в Одесі рятувальники закінчили розбирати руїни коледжу, нові деталі.

Як повідомляв портал Знай.uа , "Мама, тут все горить. Я буду стрибати": рідні загиблих в одеському пожежі згадали пережитий жах.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у студентів згорілого одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу відновили заняття.