Депутата Одеської облради Віталія Саутенкова засікли у футболці із зображенням емблеми російської компанії "Газпром".

Скандальні подробиці повідомила журналістка Рада Мейер на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні покажу вам як виглядає справжня свинина. Ось вона - Віталій Миколайович Саутенков! Він же депутат облради від Опозиційного блоку. Привітаємо його, адже він, незважаючи на те, що пі*яє в штанці, набрався сміливості одягнути цю форму. Сьогодні, 14 грудня, цей шматок свині був у Чорноморському у футболці з написом “Газпром”. Це в час, коли "Газпром" шантажує нашу країну! У час, коли досі гинуть люди за честь і гідність нашої країни", – написала журналістка.

“А найдивніше у цьому те, що його підтримують у Фонтанці працівники СС (в даному випадку сільради) і всіляко змивають з нього какашки”, – додала журналістка.

Скріншот з facebook

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Розлючені одесити вибухнули гнівними коментарями під публікацією журналістки.

"Просто він ід*от", "Можливо це умови контракту з його російськими господарями", "Фоточка року", "Регіонали бувшими не бувають", "Нехай у Рашці ходить грає", - обурюються містяни.

Скріншот facebook

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежа на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі.

Як повідомляв портал Знай.ua, масштабна пожежа, яка 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, міг статися через обігрівачів.

Також портал "Знай.ua" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.