В Одеській області співробітниками Служби безпеки України було виявлено та перекрито в прямому сенсі цього слова канал незаконного переміщення спирту через кордон. Хитрі контрабандисти влаштували справжнісінький алкопровод, який починався на території Молдови. Про це розповіли в прес-службі Генеральної прокуратури.

Як повідомляється, за допомогою трубопроводу зловмисники налагодили постачання алкоголю з території сусідньої держави до села Кучурган Роздільнянського району.

Кран, через який контрабандисти отримували молдавський спирт, розташовувався в гаражі одного з місцевих жителів. Під землею через україно-молдовський кордон тяглася пластикова труба.

У домоволодінні правоохоронці також виявили чотири 250-літрові пластикові бочки зі спиртом і більше сотні порожніх пластикових бочок такого ж обсягу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не відомо, де саме починався алкопровод по той бік кордону, і чи відреагують на інцидент молдавські правоохоронці.

Нагадаємо, що попалася на контрабанді львів'янка, яка намагалася на автомобілі провезти цінне хутро у великій кількості через спрощену систему проходження митного контролю "зелений коридор".

Як повідомляв портал Знай.uа, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Також Знай.uа писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був захований в мішках з речами, що були у вжитку.