Апеляційний суд залишив колишній запобіжний захід для одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

Про це повідомляє центр протидії корупції в Twitter.

Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід стосовно бізнесмена Вадима Альперіна у справі про розмитнення товарів за заниженою вартістю. Він залишиться на волі, однак зобов'язаний носити електронний браслет.

Скріншоти

Варто нагадати, що 29 листопада Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Альперіну, якого НАБУ і САП підозрюють в організації незаконних махінацій та контрабанди на митниці, у вигляді утримання під вартою на 2 місяці з можливістю застави в 70 млн грн.

2 грудня бізнесмен вийшов з СІЗО, заплативши суму застави. Його зобов'язали носити електронний браслет. Альперіну інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України.

Нагадаємо, що відомо про схеми на митниці "хрещеного батька контрабанди".

Як повідомляв портал Знай.ua , детективи НАБУ затримали "хрещеного батька контрабанди" одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що президент Володимир Зеленський пообіцяв винагороду за допомогу в затриманні одеського контрабандиста.