В Одесі хочуть ввести двоставковий тариф на тепло.

Про це повідомляє Українська Служба Інформації.

Зараз в Одесі діє одноставковий тариф у багатоповерхівках. Така система передбачає опалу в опалювальний сезон за обслуговування мереж та за саму послугу тепла.

В Одесі хочуть ввести двоставковий тариф

Тепер в Одесі хочут ввести двоставковий тариф. Така система дозволяє розтягнути оплату на весь рік. Таким чином плата за обслуговування мереж буде розподілятися на весь рік, а за тепло – тільки на зимовий період. Така система дозволить тепловикам не сидіти в літній період бе зарплат. До того ж і в літній час вони зможуть полагодити тепломережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попередньо рішення підтримали в НКРЕ. На базі існуючих розрахунків хочуть змінити правила оплати до початку нового року. Голова ТМО Олександр Михайлов зазначив, що це питання потрібно винести на сесійне рішення.

Нагадаємо, борги за комуналку ростуть з шаленою швидкістю: коли українцям чекати зниження тарифів

Як повідомляв портал "Знай.uа" , грудень без опалення: на Львівщині тисячі людей катують холодними батареями, місто на Львівщині залишився без опалення

Також "Знай.uа" писав, що Сергій Шахов показав, чому українці не в силах платити комуналку: "Прокидаються з думкою і болем"