Рятувальники продовжують роботи на місці пожежі в одеському коледжі. Зараз вони демонтують аварійні конструкції будівлі і продовжують пошуки зниклих без вісті.

Про це розповіли у прес-службі одеської ДСНС.

В Одесі досі не впізнали п'ятьох загиблих знайдених на згарищі коледжу. На даний момент рятувальники демонтують аварійні конструкції будівлі і шукають чотирьох зниклих без вісті.

На місці трагедії працюють 206 людини та 40 одиниць техніки. Варто нагадати, що пожежа в одеському коледжі відбувся 4 грудня. Осередок займання був на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Поліція повідомляє, що причиною пожежі могла стати стара проводка.

Пожежа в Одесі Фото: dsns.gov.ua

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежа на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі.

Як повідомляв портал Знай.uа , масштабна пожежа, яка 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, міг статися через обігрівачів.

Також портал Знай.uа писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще