В Одесі сотні активістів прийшли у клуб Palladium, де виступав російський репер Моргенштерн.

Про це інформує телеграм-канал "Україна в шоці".

Активісти палили фаєри, били скло і принесли шини до будівлі, висловлюючи протест проти російського артиста, який споганив пам'ять загиблих у недавньому пожежу в одеському коледжі.

"Втік як підлий щур", - прокоментував один з очевидців, показуючи наслідки протесту.

Незабаром до протестуючих вийшов господар клубу, він пообіцяв публічно вибачитися в соцмережі.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Активісти вимагали від адміністрації клубу пояснень, хто саме стоїть за організацією концерту.

"Імена, прізвища людей, які були відповідальні за запрошення цього артиста. Людей, які організовували його зустріч тут, у місті Одеса, його розміщення. Є певний персонал, який за це відповідає", - звернулися активісти до керівництва закладу.

Протестувальники вимагали дати відповідь, хто понесе відповідальність за запрошення скандального репера.

"Я хочу, щоб зараз українські націоналісти почули адекватну відповідь, хто ніс відповідальність за організацію виступу і хто понесе відповідальність в майбутньому за сьогоднішній інцидент", - сказав один з активістів.

Нагадаємо, поліція Одеси розповіла про підозрюваних у смертельному пожежі. Так, правоохоронці готують підозра у порушенні вимог пожежної безпеки в згорілому будинку двом фігурантам.

Як повідомляв портал Знай.ua, в результаті трагічного пожежі в Одеському коледжі загинули учні і викладачка. Кількість жертв зросла до 10 осіб.

Також портал Знай.ua писав про те, що оголошена офіційна цифра за кількістю загиблих під час пожежі – 8 чоловік. Але експерти спочатку говорили, що загиблих може бути значно більше.