Кількість постраждалих на пожежі в одеському коледжі зросла. Рятувальники під час розбору завалів виявили ще два тіла.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Кількість жертв пожежі в одеському коледжі зросла до 12 осіб. Так, рятувальники знайшли ще два тіла. Перше тіло дістали у 00:35, а друге – в 5:15.

В Одесі під час розбору завалів згорілого коледжу знайшли ще два тіла Фото: od.dsns.gov.ua

Рятувальники вже розібрали конструкції верхньої частини будівлі, прибрали конструкції арочного проходу і розчистили внутрішній двір. На даний момент триває розбір конструкцій на цокольному поверсі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто відзначити, що в місцевій лікарні досі перебувають дев'ять постраждалих.

Нагадаємо, що в середу, 4 грудня в Одесі в будинку на Троїцькій вулиці спалахнула велика пожежа. Осередок займання був на третьому поверсі шестиповерхового будинку. В коледжі була відсутня пожежна сигналізація.

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що знаходиться в центрі міста, сталася пожежу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , масштабна пожежа міг статися через обігрівачів, які з приходом холодів почали приносити студенти.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.