Пожежа в Одеському коледжі забрала життя 8 людей. Студентка, яка пережила весь цей жах, розповіла про трагедію. Відповідне відео розмістили у Facebook-групі "Подслушано Одеса".

Пожежа в Одеському коледжі

Так, дівчина повідомила, що в той день перша пара була на 5 поверсі навчального закладу. Потім на перерві група студентів спустилися на 4 поверх, де була друга пара.

Також студентка сказала, що коли почалася пара, то в коридорі стояв шум. Коли вона вирішила перевірити, що відбувається в коридорі, то побачила дим, який йшов з 3 поверху.

Потім дівчина забігла в кабінет і попередила всіх про пожежу. Студенти взяли свої речі і спробували вибратися з будівлі. Коли вони спускалися по сходах, то було вже дуже жарко і чорний дим оповив весь 3 поверх.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У результаті, студенти повернулися назад в кабінет і щільно закрити двері. Також викладачка викликала пожежну службу. Потім через двері почав проникати чорний їдкий дим. Одна зі студенток з-за паніки ледь не вистрибнула у вікно.

Пожежа в Одеському коледжі

Поступово дим почав все більше заповнювати кабінет і стало важко дихати. Студенти намочили водою свої шапки і через них дихали.

"Коли кабінет був весь в диму, я розуміла, що все, вже дихати нічим, я почала молитися Богу. Я кричала йому: "Господи, спаси всіх, хто тут у кабінеті, бо я не знаю, як вийти", - згадує студентка.

Потім вона побачила полум'я, яке йшло з 3 поверху. Один із студентів запропонував вилізти у вікно, щоб їх помітили. Однак під їх вікнами будівлі були рятувальники, які гасили пожежу, але ось машин з драбинами не спостерігалося.

У підсумку все-таки під'їхала машина з драбиною, по якій спустилися студенти. Останній вибралася викладачка. Коли всі вже були на вулиці, то вже загорівся і 4 поверх.

Рассказ девочки, оказавшейся внутри колледжа в тот роковой день. 🙅‍♂Не для слабонервных

Geplaatst door Подслушано Одесса op Zaterdag 7 december 2019

Користувачі мережі сумують за загиблими у страшній пожежі в Одеському коледжі.

"Таке навіть у страшному сні не побачиш і ворогу не побажаєш... Діти-це найцінніше, що є у всіх нас, і те, що сталося не повинно залишитися осторонь, або забутися...", "Немає слів", "Дуже боляче і жахливо", - прокоментували користувачі.

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що поліція Одеси розповіла про підозрюваних у смертельному пожежі. Так, правоохоронці готують підозра у порушенні вимог пожежної безпеки в згорілому будинку двом фігурантам.

Як повідомляв портал Знай.ua, трагічного пожежі в Одеському коледжі загинули учні і викладачка. Кількість жертв зросла до 10 осіб.

Також портал Знай.ua писав, що оголошена офіційна цифра за кількістю загиблих під час пожежі – 8 чоловік. Але експерти спочатку говорили, що загиблих може бути значно більше.