В Одесі дитина з'явилася на світ в автомобілі, тому що через затори її батьки не встигли доїхати до пологового будинку. Про це розповіли в патрульній поліції міста.

Як повідомляється, на вулиці Головній у Суворовському районі до патрульних звернувся чоловік, який повідомив, що в його автомобілі народжує дружина – у неї вже почалися перейми і відійшли води. Він попросив поліцейських допомогти доставити жінку в лікарню, оскільки на дорозі були затори.

Проте дістатися до найближчого пологового будинку вчасно навіть зі світловими і звуковими сигналами поліцейського екіпажу вони не встигли – малюк народився вже біля лікарні, прямо в автомобілі.

Фото: Патрульна поліція

Патрульні повідомляють, що жінка народила дівчинку. І мати, і дитина почувають себе нормально – їх передали медикам для огляду і контролю за їх станом. Поліцейські побажали обом здоров'я і «добрих чудес в житті».

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Нагадаємо, раніше на Волині смертельно хворій жінці зробили унікальну операцію.

Також Знай.uа писав, що Зоряна Скалецька розповіла українцям про головну загрозу здоров'ю: "Весь світ шукає "срібну кулю".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що таке аденома: симптоми, лікування і перші ознаки.