У Миколаєві на автозаправній станції популярної мережі «ОККО» сталася надзвичайна подія: працівники переплутали бензин із дизельним паливом. Про це розповіли у спільноті «ДТП Україна» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, впродовж певного часу автозаправна станція замість одного пального наливала клієнтам інше. Скоріш за все, це сталося через звичайну людську помилку. Внаслідок події вийшли з ладу десяток автомобілів Національної поліції, а також кілька десятків інших транспортних засобів, що належать випадковим клієнтам.

Серед транспортних засобів також кілька новеньких машин, що приїхали заправитися з «Toyota Центру».

У спільноті зазначають, що декілька постраждалих автомобілів вже не підлягають ремонту. Будь-які спроби повернути їх «на колеса» будуть марними.

У компанії, що володіє мережею автозаправних станцій «ОККО», вже пообіцяли відшкодувати збитки всім, хто постраждав через цю помилку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«ДТП Україна», Facebook

Нагадаємо, Укрзалізниця закупить російське вугілля втридорога: розкрито схему підопічних Кравцова.

Як повідомляв Знай.uа у США створили "сонячну піч", здатну обвалити ціни на вугілля та газ: докладно про стартапі.

Знай.uа писав, субсидії, пенсії і зарплати: що обов'язково треба знати українцям до 2020 року.