Під час якогось лиха люди, як правило, об'єднуються і працюють згуртовано задля вирішення спільної проблеми. Так сталося і в Одесі, 4 грудня під час пожежі в коледжі. Поки рятувальники героїчно боролися з вогнем чоловік готував всю ніч для них безкоштовну кави.

Про такий безкорисливий вчинок розповіли в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Так, одесит під час пожежі в коледжі економіки і права готував каву для рятувальників всю ніч безкоштовно. У Міністерстві внутрішніх справ подякували чоловіка за таку щедрість і безкорисливість.

"Деякі герої не носять плащі. Цей молодий чоловік всю ніч готував безкоштовно кава для рятувальників, які гасили пожежу в Одесі. Дякуємо вам за велике серце! Тому що справа не в ціні за чашку кави, справа в турботі про інших", – вони прокоментували.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також міністерство оприлюднило фото одеського героя, і його автомобіль з написом: "Боря кавник". Українцям припав до душі такий вчинок, що вони і висловили в коментарях під постом.

"Ти зробив те, що міг для людей! Зробив, що вмієш і вмієш відмінно! Спасибі за добре серце тобі, твоїм батькам за стрижень в тобі і тебе!", "Читала, який молодець цей бариста! Дуже порядна людина! Низький уклін йому! Він не заробляє на біді", – подякували українці.

Скріншоти

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.